top of page

Wed, May 26

|

http://bit.ly/Mirasys-ohjelmisto

Mirasys-verkkoseminaari (FI): Hyödynnä valvontajärjestelmäsi maksimaalisesti

Mirasys VMS on yksi suosituimmista vaihtoehdoista kerätä, tallentaa ja tuottaa tietoja valvontakameroista ja muista vastaavista antureista sekä pieniin että suuriin asennuksiin. Opi tuntemaan, kuinka ohjelmistomme voi parantaa tietoturvaa, logistiikkaa ja liiketoimintapäätöksiä!

Registration is Closed
See other events
Mirasys-verkkoseminaari (FI): Hyödynnä valvontajärjestelmäsi maksimaalisesti
Mirasys-verkkoseminaari (FI): Hyödynnä valvontajärjestelmäsi maksimaalisesti

Time & Location

May 26, 2021, 10:00 AM GMT+3

http://bit.ly/Mirasys-ohjelmisto

About the Event

Liity Mirasys-tiimin LIVE-verkkoseminaariin, jossa kerrotaan, kuinka voit saada maksimaalisen videovalvontaratkaisun Mirasys VMS-järjestelmän avulla.

Paranna turvallisuutta, saa oivalluksia toiminnasta ja liiketoimintapäätöksistä. Mirasys VMS on oikea ratkaisu kaupunkeihin, pankkeihin, satamiin, vähittäiskauppoihin, rakennuksiin ja varastoihin.

Tässä verkkoseminaarissa käydään läpi:

Mirasys-ohjelmisto on suunniteltu useiden toimipisteiden yrityksille ja se tukee rajoittamatonta määrää kameroita, laitteita ja palvelimia.

VMS-ratkaisumme kerää kuvamateriaalia toiminnansuojaamiseksi, ylläpitää tärkeitä tietoja myöhempää tarvetta varten ja tarjoaa reaaliaikaisen seurantamahdollisuuden.

Ohjelmisto sisältää useita tehokkaita ominaisuuksia ja toimintoja sekä tukee yli 8000:takameramallia - yleisimmät kameravalmistajat ja kolmansien osapuolten järjestelmät (kulunvalvontajärjestelmät, rikosilmoitus- ja palohälytysjärjestelmät jne.).

Säästä kustannuksia ja vähennä kohdekäyntejä keskitetyllä päivitysmahdollisuudella. Äärimmäinen turvallisuus, skaalautuvuus ja suorituskyky Mirasys VMS -ohjelmistolla.

Liity meihin!

Share This Event

bottom of page
window.lintrk('track', { conversion_id: 8302425 });